фаланги

чи доживем
до сівби горизонту
наші стосунки
на лінії фрону
наші керунки
у пальці зрослися
дивляться в серце
хортами на лиса

в крапці над ‘і’
ледь засовгані йоти
грішні слова
мов знецінені ноти
і валідол
переходить на зміну
танцю вина в голові
з анальгіном

губ літаки
бубонять і таранять
вираз такий
аж витріщує бані
трупи ідей по ідилії
струпи
глиняний крам
не тримається
купи

спалено простір
пряміше фаланги
це вам не інші
стискати у танго
це вже коли
словники застаріли
греблі пішли
затупилися стріли

військо спинилося
флангами в боки
справджує око
де наслідки кроку
ось вам і фізика
в сенсі кухоннім
яблучні бебехи
на підвіконні

ось вам і лірика
трахнута тиша
хочеш
люби
а як можеш
навішай
глянь
зі сідничок
білизна спадає
де ті фаланги
нехай обступають

12 Вересня, 2014


Рецензии