***
Зелене листячко
Веселі квіточки
Вітерець співає
Сонечко виграє
І летить до віконечка
Будить мене
Вставай моя донечко
Літечко не жде
Хай виростає
Урожай Великий
Земелька засіяна
жде тебе
Просить
ПолиЙ
ОбігріЙ
Разом з Сонцем
А я тобі принесу
Восени Дари Любові
Щоб здоровою
В Зиму пішла
І Весною знову
до мене
прийшла
Свидетельство о публикации №114091207190