***

Шатлыкта да, сагышта,
Минем билан бирга иден.
Туры юлдан ялгышта
Хеч бир вакытта бирмадин

Рехмет айтам язмышка
Анием бар бит минем.
Гашыйик булдым тэрмешка
Син сабапле, анием.

Алла айтып: - Бабкаем!
Иркалап, айтар иден.
Мин синен сею билан
Буйимга житкан идем.

Сина беген, анием
Озак гемер мин телим.
Хамма эчен,алтыным,
Рэхмет айтам сина мин.
 


Рецензии