Десь там за хмарами

Десь там за хмарами стоїть
Небесна Сотня,
Напевно, що вона вже не одна……..
За що загинули?
І гинуть ще сьогодні?
Щоб в вікна нам не стукала  війна!
Так вона дряпає усе частіше долі,
Руйнує сім’ї , часто,
І тіла,
Та все ж таки стоять наші герої,
Щоб геть вже не розжерлася вона!
А зміни будуть, так обов’язково,
Миттєво такі зміни не прийдуть,
Як із  зерна могутній зріє колос,
Так і могутньо зміни  надійдуть,
Ми бачили  багато,
Нас морили,
Нас катували,
Били і товкли,
А ми нічого,
Все те пережили,
Ми вистояти,
Вижити змогли!
Ярмо нам відчаю даремно
Накидають,
Більше не бидло –
Ми тепер народ,
Усе мине,
Лихі часи минають,
Назавжди залишається народ!
  12.09.2014


Рецензии