нiч по периметру долонь
вибите з вікон
з колін
завіси гільйотина
хвилин без тебе
терикон
переливається
в причинах...
у запаху
від простирал
твої обійми
відбувають
а дотик
на устах вмира
мов Єві сад
у брамі раю
ніч
по периметру долонь
така безока
і глибока
кочує
подиху вогонь
спадає за дверима
спокій
як дерева
осінній блюз
чи голосу
капризні ноти…
моє пристрелене
люблю
мов кров’ю мічені
банкноти
і відкривається тепер
усе ненавчене
збагнути
серцебиття
живе
не стер
із дихання
бажання
бути...
у кожнім шереху
війна
між неминучим
і минулим
і нічия
у тім вина
що крила янголам
зітнули
12 Вересня, 2014
Свидетельство о публикации №114091205982
безкрилим янголам
бажання шепіт
Любимая Игрушка 12.09.2014 20:21 Заявить о нарушении
відмова від наслідку
падіння листком
Юрий Лазирко 12.09.2014 21:41 Заявить о нарушении
спада з дерев бажання
кленовим листям
Любимая Игрушка 12.09.2014 22:34 Заявить о нарушении
клин в політніле літо
безкровне листя
Юрий Лазирко 12.09.2014 23:34 Заявить о нарушении