Великi ПтАхи i великi крила
І плавні рухи у ранковій млі…
В усьому – невід’ємна Божа Сила:
У Світлі, у Пророцтвах, у Пітьмі.
Співають Херувими й Серафими
Над людською безоднею страждань,
Щоб у Любов Шляхи свої стелили
Ті, хто од віку прагнули злітань.
І Небо, й Сонце, й висоту Польоту
Даровано… Як хочеш, то – лети!
Земля засіяна зірками, і достоту
Є Сили, щоб зріднитися з Крильми…
12.09.2014
Свидетельство о публикации №114091203916