Загадка - Заець

Сірий та пухнастий друже.
З вовком, а ніяк, не дружить!
Довжелезні вуха має.
Моркву, куций, полюбляє!
Смачна йому і капуста.
Полохливий боягуз він!
Утікаючи, стрибає...
Упізнали хто він? ( Заєць. )


Рецензии