спи мiй синочку

(колискова)

спи
мій синочку
спи
ще цуценята
пси
і янголята
ті
хто би
твій край
хотів

випити кров
до дна
коситься
чужина
кидає око
там
де доживати
нам

спи
мій синочку
спи
ще не будив
не бив
храму надривний
дзвін
хай подрімає
він

я запалю
свічу
влюляю
полечу
у колисковий
світ
в Бога простити
літ

спи
мій синочку
спи
тато тобі
купив
коника
гойда-да
може мине
біда

скоро настане
мир
горя не стане
тьми
ще не родився
день
снами на схід
іде

спи
мій синочку
спи
силоньки
не губи
віченьки
затули
в ніченьку
що болить

сон принесе
тобі
тата
на білий світ
сильного
як Дніпро
в жилах
козацька кров

9 Вересня, 2014


Рецензии