Про рев! зора
Треба все перевіряти.
Перевірить весь товар,
Може є якийсь навар?
Що не значиться в доходах,
Але є уже в розходах.
Підписати документи,
Бо вже ждуть цього клієнти.
Видати ліцензію,
Написать рецензію.
Свидетельство о публикации №114091105205
Да только, как туда попасть?
Мила Фатахи 07.04.2015 17:35 Заявить о нарушении