Чарiвна врода

 
Туман над лісом розстелився,
Росою листя зморосив,
Додолу каплею скотився,
Опале листя зволожив.

Холодні течії вирують,
Їх вітер далі понесе,
Осінні дні уже дивують,
Погода змінює усе.

Дивує барвами природа,
У полі, лісі і степу.
Чарівною стає її врода,
Милуйтесь нею до схочу.

Налиті ягоди калини,
В промінні сонця виграють,
 А біля неї дві стежини,
До яру і лісу ведуть.

В природі зміни відбулися,
Запахло осінню в степу.
І краєвид уже змінився,
Тополі й верби на шляху.

Бушує, квапиться природа,
Пора осіння промайне.
І незабутня її врода,
У душах довго не пройде.


Рецензии