Бо не вiрю в мух
Наше майбуття,
А біда зриває двері –
Рветься в дім біда.
Не ховаюся від люті
Нових жебраків…
Вірю я – все гарно буде
Через сто віків.
Вірю в сонце, вірю в небо,
Вірю в ліс і в луг…
Вірю в друзів, вірю в себе!
Бо не вірю в мух.
Свидетельство о публикации №114091007321
Клавдия Виноградова 2 12.09.2014 23:58 Заявить о нарушении