Мадонна з сином обирають Свiтло
І.Льодін (синтезатор),
Квартирник при свічках Ю.Дубинського
Мадонна з сином обирають Світло
У Просторі, у Небі й на Землі.
Їх вибір буде втілено, як «видно
Усе, що Суще, в Люблячій Душі».
Мадонна з сином обирають Радість
Єднання у величне і просте,
Єднання почуттів у тиху Благість,
Що в Душі Люблячі приходить і живе.
Мадонна з сином обирають Спокій
І дарування ніжності й тепла.
Їх вибір, дуже звичний, та високий,
Повторить вкотре Любляча Душа.
09.09.2014
Свидетельство о публикации №114091005669