Педалi, клавiшi, i струни, й молоточки

Р.Коляда (фортепіано), О.Романенко (вокал),
І.Льодін (синтезатор),
Квартирник при свічках Ю.Дубинського

4.
Педалі, клавіші, і струни, й молоточки,
І почуття, що ллються з глибини,
Збираються із Всесвітів у точки,
Й розходяться, як кола на воді.

В очах – тривога, Радість, сподівання
На Силу Світла, Духу Чистоту…
І потяг, і мрійливість, і бажання
Дорогу до Майбутнього плетуть.

Прожите, усвідомлене, забуте
В невідворотне кличе і веде.
Співається те, що в Душі почуте…
А що в Душі? В Душі усе живе…

09.09.2014


Рецензии