Iсторiя розкрита на сторiнцi
І.Льодін (синтезатор),
Квартирник при свічках Ю.Дубинського
3.
Історія розкрита на сторінці,
Закладеній для тебе, лиш для тебе.
Роки, епохи, миті наодинці
З твоїм Життям… Постукують у двері
Патриції, плебеї, фарисеї,
То – жестами, то – поглядами зверху,
Складають недолугість у есеї,
І у сувої скручують пошерхлі.
Усім – уваги… конче всім – уваги.
Тим, хто чекає, й тим, хто – в нетерпінні…
Піди, відміряй, поклади на ваги –
Що є чуже? а що – уже Прозріння?
09.09.2014
Свидетельство о публикации №114091005655