Тонко так тонко, що лячно

Р.Коляда (фортепіано), О.Романенко (вокал),
І.Льодін (синтезатор),
Квартирник при свічках Ю.Дубинського
1.
Тонко… так тонко, що лячно…
Щемно, так щемно, аж плачно…
Слізно, так слізно, що… мокро.
Вже недалеко… вже – кроки.

Глибоко, глибоко, дуже.
Віється, віє потужно…
Сиплеться, сиплеться – в рани…
Ні, ще не час, ще зарано.

Криється, криється в Душах,
Але звільнитися мусить
Радісне, чисте «сьогодні»
Благословенням Господнім…

09.09.2014


Рецензии