Рiдна мова

Українська мова- мова життя,
Ніжний дотик, соловїний спів,
Шелест порогів стрімкого Дніпра,
Шепіт дібров та безмежних полів.

Поки лунає вона, розквітає
Наша барвиста, миліша для серця,
Нашу країну ніхто не зламає,
Воля барітів наших не зігнеться.

Наша мова- шевченкова мова.
І ті, з чиїх уст вона красно лине-
Люди відвертого, сильного слова,
Вільний та сильний народ України.


Рецензии