Як живеться?

Як живеться тобі, друже,
В голові ж у всіх війна,
Тож хвилюються всі дуже,
Коли ж кінчиться вона.

Чи у тебе все в порядку,
Ти спокійно спиш вночі,
Вранці робиш ти зарядку
І береш свої ключі.

Зачиняєш ти квартиру
Та гуляти в парк ідеш,
Там радієш тиші й миру
І спокійненько живеш.

Телевізора не маєш,
Радіо мовчить давно,
Від вістей ти не страждаєш,
Тож тобі і все одно.

Мо’ я друже помиляюсь,
Відізвися - як там ти?
Спонукати намагаюсь,
Щоб писав мені листи.

Я одержав лист й читаю,
Написав його синок,
«Батька я уже не маю,
Він помер від тих думок,

Що війна житті ламає,
Гинуть люди в наший час,
Військомат мене чекає,
Тож я їду на Донбас.»
09.09.14.


Рецензии