Союз друзей
Той, що підняв на сп1лку меч,
Господньоі все ж вартий кари...
Життя його не варте плеч
і навіть хтивоі гітари.
Бажае віку вкоротить,
Знайти шпарину в ланцюгові,
Візьмемося і не на мить
За руки, друзі... Всі готові ?
і доки жлоб, що як дебіл,
Нам обіцяе без ілюзій -
Смерть. що чатуе зраду т1л...
Візьмемося за руки, Друзі.
В1змемося за руки, Друз1 !!!
Свидетельство о публикации №114090808440