вiдпусти

1.Темінь навкруги.
Я шукаю друга.
Де моє щастя?
Де моя смуга?
Я задихаюсь.
Струни зав'яли.
Я своє щастя перешукала.

Відчини...бо щось прохолодно.
Відчини...скажи що завгодно.
Моє серце відпусти!

2.Зустрілись знов душі.
Посмішки рушать.
Я не втечу
хоч стіни так душать.
Ворог лихий тобі щось розкаже.
І моє серце з пеклом пов'яже.

Відчини...бо щось прохолодно.
Відчини...скажи що завгодно.
Моє серце відпусти!

3.І зрозуміти
напевно не здатна.
Не придатна,
до тебе мій ватний.
Що ж тепер буде мені все одно.
Я просто їду кудись у метро.

Відчини...бо щось прохолодно.
Відчини...скажи що завгодно.
Моє серце відпусти!


Рецензии