Навчися себе не жалiти
Навчися не клясти людей…
Навчи себе, просто, Любити
І викинь зітхання з грудей….
Ти знаєш процес Со-Творіння:
Руками, думками, теплом…
Для тебе досяжне Прозріння…
Шукай! Научайся! Кругом
Для тебе розставлені вішки,
Завбачено знаки… Звертай
На все це увагу, хоч трішки,
І дякуй, й Люби, й вибачай!
08.09.2014
Свидетельство о публикации №114090803181
Дякую!
Юрий Лазирко 10.09.2014 00:09 Заявить о нарушении