Осiннi холоди

Осінні холоди
Передчуттям біди
Впадуть на землю,
Стомлену і тиху,
Із сірого дощу,
З небесної води
Сплетуть вони мені
Над головою стріху.
Холодні горять вогні,
Холодні, похмурі дні,
Холодні сутінки ночей.
Холодний камІнний мур,
Холодний ряд чужих очей...
Лише одна зоря
Впаде сюди,
Де ти і я,
Де я і ти...

1993


Рецензии