Ти така гарна

Ти така гарна,
Квітуча, врадлива,
Ти - моя гордість,
Моя Україно!

Важко дивитись,
Що діється в світі,
Моя Укаїна,
Кроваві ллє ріки.

Ти наче заснула,
Не чуєшь гармати,
Не всі твої діти
Вертають до хати.

Прокинься від сну,
Що затьмарює очі,
Храни цю красу,
Свою вроду дівочу!


Рецензии