Два народи

Україна Київ Майдан
За свободу з вами поліг
Вірменин Сергій Нігоян
Не покинемо вас ми самих

Скільки випало різних нам бід
Та нескорені були завжди
Кожен з нас пережив геноцид
На шляху до своєї мети

Доки красень стоїть Арарат
І Карпати і кримські хребти
Єреван то є Києва брат
Українці й вірмени брати

Ось і знов до небес сотні рук
Християнський мій брате, терпи
Із сопілкою плаче дудук
І зажурені стоять степи

"Ще не вмерла.." Та "Мер Хайренік"
Два народи незламні в бою
Батьківщина не згине вовік
Ще співати про нас солов'ю


Рецензии