Из нас не сделать Индию,

Из нас не сделать Индию,
Не сжечь нас как Тибет.
Мы дали Православие
хранить - святой обет.

Уйдите с вашей жвачкою
и пошленьким кино.
Вы вовсе не богатые -
в долгах уже давно!

We will not be like India,
burnt out like Tibet!-
To save our religion we
have sweared, and protect.

Get out with your bubble-gum
and cinema with crime.
You are not rich at all by now -
in debt for a long time!


Рецензии