И я скажу Америке не зная языка -
Не при в страну. Она и без тебя
культурная, и более того -
способна, как Bilingual,- распространять свое!
And I will tell America: not knowing the tongue-
Don't move into the country. It's without
your move already cultural, and more -
is able as Bilingual, - for expanding its own!
Свидетельство о публикации №114090706672