Вогонь

Ти не повіриш, але я чую твоє сердце.
Хоча до нього, як до неба, не дістать.
Ти не повіриш, але я чую голос,
Який з літами неможливо забувать.
Я бачу очі надзвичайно гарні,
І відчуваю теплість рук.
І губи солодко пекочуть,
Що ні подати, а ні звук.
Ти повернешся? Обіцяєш?
Я збережу в сердці вогонь
Якщо ти будеш десь далеко...
Не забувай, що я з тобою!


Рецензии