Украина моя помолись за людей...

Україно моя помолись за бійців,
Помолись за всіх тих ,хто в полоні,
Помолись за живих і хто жити хотів
Вони з нами, на небі герої!

Помолись за людей, хто рятує тебе
І останнє виносить із хати.
Хто в хвилину тяжку, не жаліє себе
І за волю іде воювати.

Україна моя ти пишайся своїм
Українським ,хоробрим народом.
Що ніколи чужим не віддасть рідний дім,
Україну під стягом свободи!


Рецензии
Василю, дуже сподобався вірш, не тільки цей, а й усі, які встигла перечитати, дякую.

Анжела Луканова Полянская   12.10.2014 18:35     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.