Гьанна царри кудила?

Шиниша кьарра угъар
Закка заб хIадарале.
Дия чарх ялхIабурар
ХIу мякьла хIаракIале.

Припев:
ХIябра жявле супIдурар
Шин дегъил гонзалике.
БуцIарил ламъи лубкар
ХIу ряхIрикале дике.

ХIу гьанриркуле гьаман,
Вашулра хIу лерила.
Арбякьувабар заман
Ганна царри кудила ?

Припев:
ХIябра жявле супIдурар
Шин дегъил гонзалике.
БуцIарил ламъи лубкар
ХIу ряхIрикале дике.


Рецензии