Навсегда остаться с тобой

Я загубилась поміж тижнів, поміж днів,
Коли старанно так тебе шукала.
Здаеться, що усе мое життя
Ти поруч був, та я не помічала.

Твій погляд, враз, пройшов мене наскрізь,
А посмішка - немов важкий наркотик.
Так хочеться відчути на щоці
Твоїх солодких губ гарячий дотик.

Так хочеться наблизитись на крок
До тебе, й доторкнутися рукою.
І вже не відпускати ні на мить.
Назавжди залишитися з тобою.


Рецензии