Летить по небi синiм...

Летить по небі синім -
                білий птах.
То хмарка біла розгорнула
                крила,
І тінь легенька поле оповила,
Біжить у половіючих житах.


І вже душа біжить за нею
                в житі,
І в небо піднімається летіти,
На сонці крила обпалити,
І зникнути в високих тих
                світах.


Рецензии