Дзвони Лисонi

Дзвони Лисоні,
ЗАвжди вони на посту,
ВІзьму в долоні
Пам'ять народу святу,
Щоб пам’ятали, не забували
Кожен той день, кожну мить,
Вчора й сьогодні в дзвонах Лисоні
Пісня стрілецька гримить.

Знову приходять
Орди небажаних, тих,
Знову нас водять
По манівцях по пустих,
Довго ходили, довго блудили
Серед брехливих братів,
Та не забули і не простили
Смерті найкращих синів.

Наша правда – наша сила,
Крізь роки пройде,
Щоб завжди для нас світило
Сонце молоде,
Тільки в правді наша сила
І настане час,
Дзвони Лисоні, дзвони Лисоні
Знову розбудять всіх нас.

Вони вмирали за те,
Щоб Україна була Україною,
Вони вмирали за те,
Щоб українці були українцями,
Вони вмирали за те,
Щоб ми перестали бути вівцями,
А стали народом,
Вони вмирали за те...

6.08.2013


Рецензии