лiтаки

#late

ці червоні зірки ,це лиш літаки
вони кружляють у мене над головою.
кожен вечір я дивлюся у небо
а вони все летять у даль
там за морем їх чекає інша країна
новий світ ,нова погода ,
а я все сиджу тут
вдома на балконі ,
та дуже хочу опинитися у цьому літаку


Рецензии