Ти помолись за мене

Мамо, я птахою стала, щоб полетіть до тебе.
Та обпалилося крильце, коли долетіла край неба.
Боляче було дуже, та я лишилась живою.
Мамо, прошу допомоги – вилікуй доньку свою.

Ти помолись за мене,- зараз до Бога ти ближче,
Хай він мені здоров’я та сили волі зиче.
Щоб я могла терпіти болі дні довгі скруту.
Щоб відійшли від серця туга й душевна смута.

Мамо, молись Пречистій, щоб була завжди поруч,
Щоб до життя вернула донечку твою хвору.
Хочу звестись на ноги! Дай мені, Боже, сили!
Боже, прошу за маму – душу її помилуй!


Рецензии
Я сильной бути мушу,
Помилуй её душу...

Дай, Боже, сили!

Щербина Борода   20.10.2014 22:40     Заявить о нарушении
Дякую.
Я обязательно буду сильной. Иначе мне нельзя.

Анна Музыка   24.10.2014 01:16   Заявить о нарушении
На это произведение написано 40 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.