Яьлунево тебе об ймати
ніжно, роскуто, стихійно,
не дозволю знов заблукати
і любитиму що є сили.
Захиріли мої простори,
очі дражняться -посивіли.
Завітайте. Не дуже скоро...
Навесні. Як розквітнуть квіти.
Відчуваю ось-ось, ще трошки
На Чумацький шлях полине вітер
будуть ружи, і будуть ночі
і я зіркою поцілую в повіки.
Свидетельство о публикации №114090600625