Хочу
Хочу твої очі
Так нестерпно хочу!
Дні летять і ночі –
Лиш одне шепочу:
«Хочу, хочу, хочу
Чисті твої очі».
Безнадійно хочу...
Погляд твій лоскоче –
Йду в полон охоче,
Бо невтримно хочу,
Так пекуче хочу!
Хочу, хочу, хочу...
Лиха не наврочу,
Чорним не зурочу –
Лиш любов дівочу,
Щастям що блискоче,
Я в очах пророчу.
Серце теж стукоче
Твоє: «Хочу, хочу...
Хочу твої очі».
Зіроньки урочі,
Хай щодня, щоночі
Світлом палахкочуть:
«Хочу, хочу, хочу...»
Хай душа тріпоче,
Котиком муркоче,
Голубом воркоче:
«Хочу, хочу, хочу...
Хочу твої очі».
06.09.14
Свидетельство о публикации №114090605095