Чи я, Чи лиш ти, Чи ми оба змiнились

Скажи,не мовчи,я з дороги,стомилась,
Не тії ключі,чи квартира не та?!
Чи я,Чи лиш ти,Чи ми оба змінились,
Не той нині день,чи година не та?

Згадайно як в дверях замок зачинила
Твоя нова пасія златом лита,
Я пала тоді у очах,чи спізнилась
Коханою бути у юні літа?!


Рецензии