Серед гiр

Я піду в плаї широкі, золотом розшиті,
Я піду на полонини, росами умиті,
Там вночі над головою зорі, наче квіти,
Озоветься серце моє голосом трембіти.

Зазоріє калинОю моя батьківщина,
Танцюватиме зі мною вся моя родина,
Я зберу в великім колі наші ріднії простори,
І смерічки, і тополі, і степи, і море.

Я танцюю, я співаю у карпатськім крАю
Серед гір, синіх гір,
Буйний вітер з верховини на сопілку грає
Серед гір, високих гір.

1.02.2006

Пісня "СЕРЕД ГІР ВИСОКИХ"
https://www.youtube.com/watch?v=gHTTZbmCSC4


Рецензии