Я не пропоную тобi миру
Подивись на мене,бо не вірю!
Хто,скажи, холодної води
Розливав на наші спільні мрії?!
Подзвони,приїдь,прийди сюди,
Погаси в мені мою зневіру!
Бо горить вон і воєси
Я не пропоную тобі миру!
Свидетельство о публикации №114090600300