***

І якщо я в темному лісі
одна бреду і не знаю броду
 знайди мене не кинь
як у мутну воду
 бо в лісі темно страшно
 небезпечно
 хоча я така безпечна
іду до тебе
 минають роки
виходь назустріч
 я бачу твої
 лагідні очі


Рецензии