Немов останн л то

Червень. І ми перетинались.
Так ніжно часом,
часом- навпаки.
Тоді мені чомусь здавалось,
що щастя поруч,
поруч тільки ти.
І я хотіла вірити так сліпо,
що все минуло-
зараз ми одні.
Немов залишилось останнє літо,
якщо не зараз,
більше не коли.
От майже липень. Ти не відгукнувся,
тобі вже всеодно,
а може й ні.
Надіюсь, ти там не забувся,
якщо чекаеш ще,
то хоч би натякни.


Рецензии