Приехала к дедушке внучка

До дідуся приїхала онучка!
На ювілей - найкращий подарунок!
Які ж маленькі у онучки ручки,
Який солодкий й ніжний поцілунок!
Біжить мала то в хату, то із хати
В дарованій дідусем вишиванці.
Сьогодні дід вкладе онучку спати
І сам її розбудить завтра вранці.
Онучка засміється ранком раннім,
І сміху тому буде дід радіти.
Бо наші діти - то ляльки останні,
А от онуки - наші перші діти!


Рецензии