Украiни дiти

(Дитяча)

Є пісень багато, не переспівати,
Та у нас у всіх є одна земля,
І єдина пісня, і єдина мати –
Люба Україна, ластівка моя.

Нехай пісня лине понад Україну
Від Карпат зелених і до круч Дніпра,
України діти, як весняні квіти,
Тягнуться до сонця і добра.

Пісня нас розбудить, як зоря ранкова,
Понесуть її в небо журавлі,
Наше рідне слово, нашу рідну мову,
Колискову пісню Матері-землі.

Я іду росою, милуюсь красою
Твоїх ясних зір, твоїх тихих вод,
Візьмемось за руки, станемо горою –
Ми – одна родина, ми – один народ.

24.10.2005

Пісня "УКРАЇНИ ДІТИ"
https://www.youtube.com/watch?v=MYVgtH08Hp8


Рецензии