Глас вопiющого

                Цикл “Таїна”


              ГЛАС  ВОПІЮЩОГО


Не знаю я,
Чи є чиясь вина,
Але якби ти розумів,
Які терплю страждання,-
Що ти пустий,
Життя твоє пусте,
Пусті мої на тебе
                сподівання...


Терплю -
Але так боляче
                терпіти.
Я хочу жити,
Господи,
              я хочу жити!
Любить і вірить,
Друга шанувати,
І бісер свій
Під ноги свиням
             не топтати...



Не думаю,
Що це гординя:
Якщо не розцвіта пустиня,
То нащо квіт душі
                у ній губити?
О,Господи,
               я хочу жити..!


Рецензии