Чом

Чом так сумно,чом?
Дивитися на мене?
Адже я прийшов!
На цей темний берег

Чом так сумно,чом?
Ти мене цілуєшь?
Може не шляхом,
Одним зі мной мандруєшь?

Чом від мене,чом?
Бджілкой полетіла
Чом мене ти чом?
Більше не схотіла?


Рецензии