Плач Унд ни

Де ти, Країно єдина?
Плаче у плавнях Ундіна
Де, мій квітучий Крим?
Їсть очі їдучий дим

Тай рибак на АТО знадобився
До мене навік не втопився...
Де стала русалчина врода
Навіщо з наганом свобода!


Рецензии