Прийшла зацiлована осiнь

Прийшла зацілована осінь
Від щастя сп’яніла пора
У жовто-багряні шати
Наш сад за вікном одягла

Та знову настав листопад
І падає листя в саду
А вітер, немов ненароком
Крутнув, підхопив на лету

І шепчуться зорі на небі
А місяць, мов серп, золотий
Ось ніч у танку закружляла
І вітер здивований стих

Так ясно і просто природа
Свою карусель оберта
За осінню крадеться холод
Морозна і сніжна зима

2 листопада 2000 року


Рецензии