Не випадковiсть

У нас  війна
І це не випадковість,
Вона трапляється  приблизно
Раз в сторіччя,
Йде щось не так,
Йдуть інтереси  врозріз,
І крик свій починає лихоліття,
Для чого починає, щоб всім серцем,
Ми ближніх без умовностей любили,
Щоб щиро, і нестримно, і відверто,
Не крилися, а серцем говорили,
Щоб бачили красу  в звичайних буднях,
Звичайне, надзвичайно цінували,
Щоб силу нашу,
І незламність духу,
Ніколи  вороги не поламали!
3.09.2014


Рецензии