Я подаю тобi вiтання...
Й душею відчуваю,
Тебе, моє кохання,
В думках своїх вчуваю.
Освідченням від серця,
Мов у полоні слів,
Думкам бракує перця,
Є щирість почуттів.
Нас осінь золотом вітає,
Та стеле ковдру вітерець,
Душа красу цю відчуває,
Та з неба світить каганець.
Я подаю тобі вітання,
Моя краса, моя любов,
Повторюю все знов і знов,
Чуття безкрає - закохання…
Автор Геннадій Сівак.
2 вересня 2014 року.
Свидетельство о публикации №114090301919