moonlight impression gaeilge
Ar imeall an bui haois shines an ghealach og:
Bonni se ar Bride i cota guna, ag labhairt na Fraince dom ...
Ina shui ar fad i Bow, casadh, craoladh uair i scathlan
an am iarainn trid an eyelids dreaming de lan-aghaidh ...
Rushing i gceimeanna mysteries aisteach i eagar caillte cosain,
tugann si da haire an snaithe airgid fite gaotha ...
Agus shtop oir, patrun soulful sa ghloine:
Crystal tenderness as cuimse, aistriu cruinneachan:
Agus flatters copar lui na greine, agus breathes a choinneail gra
Na scealta interweaving ... brainseach, le radharc ...
cinniuint ... hugs me reidh an ghnas dheanamh naid ...
Agus ansin, amach as an vent Raltai meine i constaic; Anvol dhaite:
a croimiam-aireachtail malyuet kartinnnuyu bheith ...
Ach bron - fonsai agus os a chionn:
faoi bhun an Ard-Shagart, thug mona ata suite ar an imeall.
Fingers clutching an ansiud ar creeping gairdini scath,
Breathe isteach chugam ... bhruacha oiche alainn.
Morbhileoige, gaisti deceptive, i stil ribIni lilac cead bliain:
Leamh na suile ar ais, nochtadh an Vedas neamhscriofa ...
Ar an imeall an bui haois shines an ghealach og:
Bionn se ar Bride i cota guna, Fraincis analaithe me barely ...
Первый опыт, дальше будет лучше...
Свидетельство о публикации №114090209752