море зiрок
змило свічу
лічений крок
світлом лінчуй
жаль на жалі
рань без вітрил
край журавлів
неба тротил
білий в мені
вибухне світ
яма у сні
мрії живіт
слова ковток
зваби сільце
сонця жовток
хмари яйце
поглядів шлюб
в ризах ікон
Бога і губ
зник рубікон
спалений хист
дух у золі
списаний лист
спас для землі
спис на серця
холод розлук
син без отця
правда без мук
місто без сліз
рай без людей
в сонячний ліс
подих веде
в море зірок
згаслих повік
де кожен крок
знає свій лік
2 Вересня, 2014
Свидетельство о публикации №114090209723
Дуже реально, щиро.......
Найсвітлішого!
Катерина Жебровська 03.09.2014 10:09 Заявить о нарушении